Kurt

Vi berättade för Mannfred att Kurt inte alltid kommer att vara med oss. Vi sa det att imorgon åker vi till veterinären och när vi sedan kommer hem är inte Kurt med oss. Vi visste inte riktigt hur vi skulle göra men vi beslöt till sist att ta med Mannfred till veterinären. Hon var med när Kurt fick sin lugnande spruta. Veterinären sa att som han reagerade på den sprutan var han riktigt dålig, mycket sämre än hon hade trott.

Kurt fick sedan spruta nummer två och efter ett par minuter lyssnade veterinären på hans hjärta. Det hade tystnat. Kurt har sett mej som en rival och det är ett antal gånger han gett mej ett tjuvnyp i nacken. Han har haft buren som sitt revir, och två fruar, Mannfred och Carina, som han skulle försvara. Nu låg för första gången i min hand och jag kunde stryka honom över ryggen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *