ELände

ELände.

Glad som en speleman tar jag batterierna till garaget för att koppla in dom i hojarna. De har stått på laddning över vintern så de bör vara ok. Jag börjar med Carinas hoj. Sätter ihop +kablar och -kablar var för sej. Jag undrar lite över den svarta kabeln med vit rand. Skruvar fast -kablarna på rätt pol på batteriet och sedan röda kablarna på batteriets +pol. Hojen startar fint utan choke. Jag trycker upp värmehandtagens reglage till max. Jag har för säkerhets skull kopplat värmarens relä över strålkastaren. Dioderna följer med varje tryck. Glädje. Jag väntar en minut innan jag känner om handtagen blivit varma. Icke, sa Nicke. Nu måste jag hitta var felet ligger, strålkastaren lyser inte.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *