Det är inte undra på att måndagen gick som i ett töcken.

Det finns mycket att prata om när man inte setts på länge och står inför en utlandsresa.


Jag låter det vara osagt när damerna kom i  säng. Det var i alla fall inte före midnatt.

Klockan fyra på morgonen var det dags att kliva upp ur säng respektive sovmadrass  för att snabbt göra morgontoalett och häva i sej en eller ett par koppar kaffe. Halv fem hade vi satt som tid för avfärd mot Arlanda. Incheckningen var redan gjord hemifrån. Planet till Marbella lyfter klockan sju så en lite mer stadig frukost än kaffe skulle vi hinna få i oss på flygplatsen var tanken.

Arlanda, terminal fem. En byggarbetsplats. Jag hjälper resenärerna att lyfta sina väskor ur bilen. Att stå längre än ett par minuter är inte att tänka på.

Arlanda

Jag pussar och kramar om Carina, kramar och säger hej då till de andra två och ser dem sedan gå in i terminalen för en första frukost och resa till Marbella. Alla tre tjejerna behöver få koppla av, flamsa och skratta,  samt inte minst vila. Jag hoppas ni får en jättefin vecka., tjejer. Ungefär kvart i sex är jag hemma igen.

Det är inte undra på att måndagen gick som i ett töcken.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *