Föräldrar, livet och döden,

tre ämnen som jag en längre tid tänkt skriva något om. Ju mer jag tänker desto svårare blir det att börja för det är stora och komplexa ämnen. Jag kan göra det kort, ungefär som:
Mina föräldrar är döda,
Livet är en kemisk process,
Döden, den oundvikliga, är det enda vi kan vara säkra på.
Men så kan jag ju inte skriva (även om jag just gjort det). Det är för kort och alldeles för krasst, känslolöst.
Med åren har jag dock, på gott och ont, blivit något krassare än jag tidigare varit. Nu måste jag diskutera med webmaster för kanske ska jag skriva ned tankarna annanstans än här. Flera länkar på förstasidan kanske?
Riktig, riktigt frisk har varken jag eller hustrun blivit även om vi är mycket bättre. Är det ålder, dålig kondition eller vad, som gör att det tar längre och längre tid innan jag blir bra. Dessutom känns det som att perioderna mellan gångerna blir kortare. När jag känner mej så här har jag jättesvårt att skriva, så jag slutar nu.
Höll på glömma dagens visdomsord. Citerar Ejas Gästbok:
”Det viktiga är inte att vinna, utan att komma först”.