Egentligen borde

gammelman gå och lägga sej nu för så mycket är klockan nämligen. Dock kände jag att jag måste höra av mej på centrifugen. Tanken var först att det skulle vara en ”Karusell” men när hustrun frågade hur ”karusell” stavas fick jag hjärnsläpp för jag kom inte på´t, så jag sa att det skulle vara en ”centrifug” istället. Ibland känns det åxå som att det är rättare med centrifug med tanke på varvhastigheten. Fast det är klart, ibland tänker jag den skulle ha hetat ”Tillfälligt avbrott” eller varför inte ”Vakum”? Så känns det ibland, nämligen, fråga min fru, hon klagar ofta på virriga tankar!
Trucken står fortfarande och droppar olja ur lossade slangar. Har inte kommit längre med den än sist.
Den här veckan är halvskaplig med jobb men se´n får vi se hur det blir. Normalt vet vi ju inte mer än tre dagar framåt, men sommarn kan vara lugn. I får väl se hur det blir me´de´me´.
Carinas systerson från Göteborg kom igår, måndag, för att stanna drygt en vecka. Daniel heter han och det är om hans pappa som jag skrev i fredags.
Hörr´ni, stiltjen lägrar sej och jag har inget flyt i skrivandet . Det är inge´ kul att sitta å försöka hitta på nå´t att skriva. Ofta,faktiskt, kommer tankarna av sej själva, men inte nu.
Vi hör´s