Tankarna snurrar,

jag får inte stopp på dem. Det är hundra saker jag vill göra. Var ska jag börja? Det är så mycket. Har egentligen inte ro att sitta här åck skriva, det är annat som ska göras. Fast jag vill ju skriva åxå. Klockan är 17.35.
Nu har klockan blitt halv åtta snart åck jag har grejat en garderob som jag tänkte slänga småningom men som vi ska ha viner i. Inte har vi många eller mycket men de vi har ska vara nå´nstans, inte bara ligga i kassar på golvet i gamla sovrummet som de gjort en tid. Märker ett visst lugn. Problemet har tydligen stört mej mer än jag varit medveten om.
I veckan som gått har jag läst lite på kvällarna. Det är länge sen jag gjorde det sist. Har lagt fram en bok till som jag ska läsa i kväll. Den består av korta svenska deckarnoveller, lagom att träna in sej på tills jag ska börja med Dostojevskijs ”Idioten”.
Kom åxå i veckan på att jag måste ta kommando över mej själv. Det här har jag svårt att förklara, en mental grej som jag ska utveckla för er, nå´ngång, om jag kommer ihåg det.
Nu har klockan blivit mycke´för gammelman, 23.44. Ska göra te nu åck snart gå till
sängs. Får se om jag orkar läsa. . .