Ska ni läsa

det jag skrivit tidigare får ni gå in i arkivet åck titta på maj. Nör jag öppnade den här sidan efter att texten lagts över i arkivet var den alldeles tom så jag vart helt vilsen.
Nåja, nu ska vi se om vi inte kan öka min hemliga MSN sida för män med 100%. En kille mailade mej och berättade kort vem han är och om sin situation. Åsså frågade han om min vision för sidan., å´ då va´jag tvungen å´ tänka. Vision? Va´då för vision? Men så kom jag på´t. Visst har jag en vision för gruppen. Så här skrev jag till honom:
”Min vision av gruppen, som tills nu bara består av en person, jag själv, är att få män att träffas. Män som kan vara/är ärliga mot sej själva i hur de mår och känner och som kan tillstå att tillvaron är tuff ibland. Jag vill ha en grupp av män som kan vända sej till varandra när de frågor som snurrar i huvudet blir för många eller t o m ångestfyllda. En grupp varifrån jag kan få och ge stöd, tröst och råd. Jag vill träffa män som vet att om jag säger något negativt så betyder det inte automatiskt att jag är negativ.
OCH framför allt vill jag att det som dryftas i gruppen hålls inom gruppen, kanske inte kategoriskt allt, men somt. . .
Tycker du att jag är ute och cyklar, e-posta varför, till mej.
Tror du att det här kan va´ nå´t, här har du länken: (Jag la´länken här men det blir fel med en länk här så jag har ta´tt bort´en. Ni får´en gärna om ni vill ha´n!)
Det finns nå´ra antifeministiska hemsidor som jag tittat på. Det här med feminism och antifeminism förstår jag mej inte riktigt på. Jag menar vi är ju alla människor. Tyck nå´t, ni, så ska jag fortsätta berätta vad åck hur jag tänker nästa gång jag är här åck skriver.
Nu händeré nå´t med färgerna som jag inte begriper mej på (hustrun får ta hand om´et se´n). Alltnog, jag ska alltså förklara hur det ligger till med feminism å så´nt nästa gång jag skriver fast jag tror ni vet själva. Börjar bli trött igen. Har känt mej konstig idag i kroppen å tung i huvét. Klockan är halv tolv åck det är dags för gammelman att göra sej redo för sängen. Go´natt!!