forts Q-park och lite till

I går ramlade nytt beslut från Q-park in med eposten. Citerar:

”Med anledning av din invändning vill vi härmed meddela följande:Vi finner ingen anledning att i sak betvivla vaktens uppgifter som är angivna på kontrollavgiften. Beskrivningen av överträdelsepunkten på vår hemsida är dock lite tvedtydig. Vi väljer därför att i detta enstaka fall avskriva kontrollavgiften i efterhand. I fortsättningen kommer vi att använda en annan överträdelsepunkt för denna typ av överträdelse.

Med vänlig hälsning
Q-Park AB”

Hmmm, men… nåja, dom skrev av avgiften iallafall.

Google+,  ett tredje forum att inte skriva något i?  Ska skärpa mej, skriva mer, skriva oftare. lovar årminstone att försöka…men kanske är det  så att jag vill inte synas? Så är det nog, men varför? Bra fråga! Jag har funderat. Är det av samma anledning som jag inte pratar så mycket i stora sällskap? Att jag drar mej lite undan och sitter lite vid sidan om? Att jag hellre lyssnar och iaktar? Jag ska fundera lite till och kommer jag på ett svar ska jag skvallra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.