FB vs GB

Facebook, ja, jag tittar in på Facebook ganska ofta.

I början använde jag FB bara för spelen. Det gör jag inte längre, spelar alltså. Jag har slutat med spel. Åtminstone för tillfället, det går åt tid till ingen nytta. Det händer att jag får något skickat till mej och då händer det åxå att jag skickar något tillbaks. Det sker mer och mer sällan. Jag har rensat bort några kontakter i vänlistan som funnits där enbart för att de varit grannar eller tillhört samma maffiagrupp som jag. Förmodligen kommer jag att rensa ytterligare så småningom.

Alls inte lika ofta som jag loggar in, kan jag kommentera ett inlägg. Det är inte ofta jag kommenterar men det händer. Vad som inte händer ofta däremot är att jag skriver egna inlägg. De kan under en eller ett par månader räknas på ena handens fingrar. För vem är intresserad, egentligen, av mina vardagsbestyr? Och jag lovar, det är mycket vardag i tillvaron.

En annan orsak till att jag inte skrivit/er speciellt mycket är att jag inte vill synas. Jag håller mej lite vid sidan om. Kan sticka in en kommentar då och då. Syns inte så mycket då.

Men egentligen vill jag skriva, skriva massor. Jag avundas de som är aktiva med sitt skrivande.

Det jag funderat på är vad jag ska välja, Gökboet eller Facebook. Båda, kanske någon säger men då säger jag att det funkar inte riktigt för mej. Det får bli antingen eller. Det jag tycker är bra med FB är tanken på korta meddelanden. Precis som tanken är tex med Twitter. Valet är dock, trotts allt, ganska självklart. Gökboet är vår egen domän. Carina har lagt ned dagar, veckor och månader på den. Om inte t.o.m år. I virrvarret kan jag skriva både kort och långt. Att lägga länken till inlägget på FB är enkelt och åxå ett sätt att använda båda forumen.

Så får det bli – skriver här -med länk till FB.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.