För 17 år sedan

”Ta vägen över militärområdet”, sa hon. ”Blir ni stoppade, säg att jag kommenderat och lovat”, fortsatte hon, vår präst som åxå var militärpräst på livgardet. Det skulle alltså bli en ordentlig genväg för oss att åka till fotografen. Det vanliga är kanske att fotograferas före vigselakten men jag skulle inte få se Carina i sin bröllopsklänning före vigseln. Det var iallafall tacksamt för tiden var knapp. Vigsel, fotograf och sen snabbt som ögat till Örnäs där alla bröllopsgäster samlats.

Svärfar Helge och svärmor Ewa hade kommit från Norge. Likaså Carinas syskon från Göteborg.

Varför vi inte kunde använda vår bil minns jag inte men svärfar ställde sin till förfogande. Och det är här kruxet skulle kunna komma. Bilen var norskregistrerad och vi skulle gena genom militärområde.

Jag lärde mej säga ”Är inte vi i Stavanger, då??” på norska…

Grattis, mitt hjärta och tack för de sjutton år som varit och nu ser vi fram mot ytterligare, förhoppningsvis, lugnare år än de som varit. Puss och kram, mitt hjärta, älskar dej 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.