Jag mår inte riktigt bra.

posted in: Blandat | 2

Jag antar att det inte är någon som inte påverkas av katastroferna just nu.

Ofta tänker jag att jag ska vara tacksam. Vi har hem, mat och hälsa.

Igår kväll åt vi lördagsmiddag. File, grönsaker, pommes frittes och vin. Samtidigt är det i Japan, förutom den materiella katastrofen, mat och vätskebrist där. Så även om middagen var god, smakade den inte.

Under middagen sändes ett av de mest, i mitt tycke, värdelösa program i TV som överhuvudtaget sänds. Det började klockan åtta på kvällen. Glam och glamor.  Detta medan människorna i Libyen slåss för sin frihet.

Riktigt bra mår jag inte.

 

Follow KA:

Latest posts from

2 Responses

 1. Jerry

  Jag kämpar också med dessa kontraster och måste erkänna att melodifestivalen inte var lika rolig som den brukar. Men jag måste försöka gå vidare i min lilla bubbla för att själv överleva. Fast jag följer rapporteringen från både Japan och Libyen, det går liksom inte att låta bli.

  • KA

   Japan och Libyen – livet är inte rättvist, det säger jag ibland, men detta…

   Vi har alla våra ok, den enes förtar inte den andres.
   Jag gör som jag brukar/brukade, nynnar på Kliff:
   ”Det är bara att gå på som förrut och inte stanna eller se sej om…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.