Namnbyte.

Jag undrar om jag inte nämnt det tidigare. Att byta ut namnet ”Centrifugen” mot ”Refugen”. Centrifugen valde jag för att tankarna tankarna snurrade, oregiserbart och utan fäste. Nu, däremot, känns det som de står stilla. Jag måste leta, inte ord för de kommer bara jag vet vad jag ska skriva, utan mer om vad jag ska skriva. Kan det vara så att det är en vana? Att jag inte skriver tillräckligt ofta för att det ska flyta på ordentligt. Förmodligen.

Nästa vecka är min femnättersvecka. Den borde gå bra men jag har inte riktigt lärt mej att sova på dagtid. För somliga kan det ta upp till ett halvt år att lära sej detta har jag hört. Så länge som gräsklippare och trimmare håller sej borta kommer det att gå. Men när de hålls utanför sovrumsfönstret är det svårt att somna.

Regn och snålblåst dominerar vädret. Vi hade iallafall tur med vädret under semestern. Två gånger har jag badat i sommar. Jämför det med förra året. Då badade jag inte någon gång.

Nu tänker jag inte skriva mer för den här gången. Ska jag vara ärlig känns detta som ett slags utfyllnad, något jag ska skicka upp bara för att – ja vaddå? För att få fart på Centrifugen kanske?

Har iallafall några fler bilder uppe från Prideparaden.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *