Fortfarande varken ordning eller reda

Jag vet att det är tanken som räknas men det är väl mest när man kör bil, väl?!  Dagarna rinner på. Jag har ännu inte fått ordning på dagarna. Gå ned till Lillsjön och lyssna på vågskvalpet. Springa en runda i skogen. Ge mer tid åt Centrifugen. Nej, fortfarande inte.

Midsommaraftonen kom och gick. Det gjorde Carina och jag åxå. Först till Kvarnplan i Jakobsberg. och sen till ToT (Tessan och Tomas). Mer om vad som hände och hur vi firade midsommarafton finns att läsa i Carinas Tankebok.

Jag blev lite knäckt när jag såg att kontakter i min nya mobiltelefon bara hade två fält för telefonnummer. En titt i handboken visade att det finns fält att lägga till så frustrationen försvann.

Åsså har jag trollat bort de foton jag tog när göteborgsfolket var här tillsammans med ToT och Julia och grillade. Jag måste ha raderat dom från kamerakortet utan att ha sparat dom. När detta skulle ha skett har jag ingen aaaning om.

Jag måste laga bilens avgasröret nu, och glaset till blinkern. Skräp att det inte längre finns drive in besiktning i Stockholmsområdet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *