14 år

posted in: Blandat | 1

Det är 14 år sedan det var fest i ladugården på Örnäs. Hur festen slutade för gästerna vet jag inte eftersom den för min och Carinas del slutade i hotell  Sheratons lilla bröllopssvit. Barnen hade hyrt den och dit blev vi (under protester) bortförda i svågerns bil med skramlande burkar fastknutna i snöre i kofångarn.

14 år. Det är lika lång tid som mellan det jag föddes och fyllde 14. Konstig känsla. 14 år, ganska många år som inneburit sorger, bedrövelser, kämp, stret, skratt och glädje och framför allt gemenskap och kärlek.

Om ett år ska vi fira 15års bröllopsdag ordentligt eftersom vår månadsbudget vid det laget ser betydligt bättre ut än i år.

Tack, älskade hustru, för den här första åren tillsammans.

Follow KA:

Latest posts from

  1. Carina

    Test från Tessan och Tomas under tiden Morfar pussar på Julia

Kommentera