Ny yrkesbana.

Tibblekliniken heter det tandläkeri som jag och hustrun anlitar och går till. Peter, den bäste tandläkare som jag haft, driver kliniken. Jag såg att han lagt ut annons om ny medarbetare och jag dristade mej att svara på annonsen.

Detta är min ansökan:

 Hej!

Jag söker härmed tjänsten som tandläkare på Tibblekliniken.

Jag har stor erfarenhet av tandläkare. Redan som åttaåring fick jag min första lagning. Det var på Folktandvården i Avesta och det måste ha varit 1956. Som 14-åring fick jag min första rotfyllning. Det var en tand uppe till vänster (från tandläkaren sett). Under åren har jag haft många lagningar och rotfyllningar och nu senast även inplantat så ni ser att min erfarenhet är stor.

Jag är villig att arbeta en vecka gratis bara för att riktigt komma in i arbetet.

Med hopp om ett snart och positivt svar,

Karl-Axel Jonsson

Detta är det svar jag fick:

Tack för din ansökan!
Vad vi kan se bland de sökande är du, hittills, den mest meriterande.Vi hör av oss inom kort. Kan bli aktuellt med en provanställning.

Med vänliga hälsningar från,
Klinikchefen.

2 reaktioner till “Ny yrkesbana.”

  1. Jodå, jag ansökte om tandläkartjänsten och fick, som du ser, ett positivt svar. Nu gäller bara att få genom villkor och annat. Mina önskemål skickade jag i förrgår, som svar på det positiva besked jag fick. /KA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.