Utmaningar

En utmaning med 100 frågor, känns det som.  Eller 1000? Jag ska svara – nå´n gång, jag lovar. Däremot utmanar JAG Kalle ett par övningar att stärka muskulaturen. 2 x 15 armhävningar plus 50 sittupps per dag i en vecka tycker jag kan vara lämpligt. Tyckte, innan jag kom på att jag aldrig brukar greja fler än tio oavsett hur tränad jag än är :-/.  Jag har i alla fall gjort 15 ikväll även om de sju sista inte blev ända från golvet och upp till raka armar.

Hustru Carina utmanar jag till 2 armhävningar och  5 sittupps per dag i en vecka.

6 reaktioner till “Utmaningar”

  1. Mina armar och axlar…trotts att jag måste småfuska de sista hävningarna för att lyckas med 15 :-/.
    Men, bra jobbat!

  2. Ingrid:
    Tack, tack. tack. Jag lagrar dem i huvudet, tror jag, för det känns tyngre för vaje år som går 🙂
    Kalle:
    Tack, Kalle. I alla stycken är du nog inte sen, tror jag mej veta. Dagen var fin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.