Senaste fyra veckorna.

Nu är semestern slut. Fyra veckor har vi haft. Första gången på flera år, en lång sammanhållen semester har vi haft. Olusten som ibland brukar infinna sej inför arbetsstarten har jag sluppit. Kanske mår jag tillräckligt bra för att slippa den? Ett par-tre dagar var vi i Malmö Hälsade på Åsa. I utkanten av staden finns en zoobutik där vi köpte ny sovbur till Mannfred. För att komma dit åkte vi buss. Ingen av oss var säkra på vid vilken hållplats vi skulle gå av. Vi åkte naturligtvis för långt, steg av in the middle of no-where.

På ena sidan ser det ut så här där vi steg av

  

 

 

och åt andra sidan såg det ut så här

Ödemarken

 

 

Senare på eftermiddagen knallade vi genom en stor del av Malmös parker och såg bland annat detta. 

 

 

 

Mannfred hejade på vad hon trodde kunde vara kompisar men det var de inte. Hon sågs nog som en utböling som inte hade något där att göra

 

 

 

Under de dagar vi var i Malmö gick vi mycket och länge. Här fikade vi inte…  Gökboet

 

 

 

utan vi var vi var på väg till Turning Torso

 

 

 

Att resan till Köpenhamn slutade med förskräckelse har ni väl läst om i Tankeboken? Under resterande tid av semestern har jag inte gjort ett skapandes grand.

Tappade lusten att fortsätta med dammen och uteplatsen efter beskedet om att dammen ska bort. Ska iallafall ställa in krattor och spadar och skyffla bort jordhögen. Men inte idag. För idag ska vi på bio.

Förutsatsen att göra lite varje dag i hemmet försvann i intet. Vi har bara tagit det lugnt. Nja, kanske inte Carina då i alla stycken eftersom hon jobbat, hemmifrån visserligen, med sitt företags hemsida. Förtröstansfullt ser jag första arbetsveckan an. PS Ska greja bilderna sedan så sidan ser normal. DS

2 reaktioner till “Senaste fyra veckorna.”

  1. Då fick jag fram känslan :-).
    Tack f ö för att vi fick komma! Vi kommer gärna fler gånger men nästa gång vi ses hoppas jag det blir i Kungsängen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.