Att stilla kunna se framtiden an.

Nu, först nu vågar jag tänka ett år framåt i tiden. Efter samtalet igår där vi önskade varandra trevlig sommar och vi kom överens om att om det inte händer något dramatiskt så behövs ingen ytterligare kontakt förrän om ett år. Det var med vår handläggare på fogdemyndigheten jag pratade…

2 reaktioner till “Att stilla kunna se framtiden an.”

  1. Vad skönt pressen lagt sig åtminstone för ett år framåt i tiden. Det behövs tid för andhämtning och mental vila, kanske i lugn och skön lantmiljö? *hint*

  2. …med naturen runt omkring, kossor, rådjur och ”giftiga sälar” som hälsar på… *tänker skarpt*…låter lockande och skönt…*pratar med hustrun*…semester- veckorna har jag redan förstått stämmer och är gemensamma… stämmer bara våra scheman så kommer vi…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.