Om bl a ovanor, ork och en efterätt.

Nå, jag har blivit manad av Åsa att punkta fem ovanor jag har. Det är inte så lätt. En, vet jag , är att jag ibland somnar med snus under läppen. Sen måste jag tänka. Frågade hustrun. Hon sa att jag har jättemånga men när jag bad om exempel så fick jag inga. Måste tänka mer.
Min ork är slut. Jag har koncentrationssvårigheter och har ingen ro till att göra något. Det är därför jag så sällan skriver i Centrifugen samt inte skickar upp bilder till albumet. Om jag ska göra något måste jag tvinga kroppen att lyda. Förkylningssymtomen kommer var och varannan vecka. Läkaren sa att jag lider av depression. Eftersom jag redan fått diagnosen per telefon kunde jag inte annat än att instämma. Det i kombination med högt blodtryck gör att jag blev sjukskriven en vecka. Återbesök på tisdag.
Alla hjärtans dag är väl en sådan dag när man bland annat äter en god efterrätt?! Så var tanken hos oss. Ett tips från hustrun fick mej att köpa citron, honung och annanasringar. Jag ska fatta mej kort. Resultatet blev vidrigt. Det var bara att slänga sk-ten.
Jo, två saker till. Schemat är omgjort. Nu känns det som att jag inte behöver byta arbetsplats av den anledningen. När det gäller lönen har jag inte legat på så mycket, än.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.