Om melodifestivalen, euro och lite annat.

Tack alla ni som hälsat till mej i min gästbok. Och tack för kuvertet som kom häromdagem med grejer att koppla till telefonen!
Melodifestivalen intresserar mej inte så min analys och mitt skriveri därom är härmed slut och avklarat.
Tidigare har jag tyckt att Sverige ska behålla sin valuta. Mest för att behålla någon slags integritet och behålla en slags särställning. Politiskt är jag för dåligt insatt för att ha någon uppfattning. Nu är jag är på väg att byta uppfattning. Det vore bekvämt att slippa tänka på kurser. Grovt, när det gäller Euro, gäller tio svenska för en. Konstigt, konstigt. Det känns inte som Europengen är någonting värd. Mellan 102 och 105 Euro för en tusenlapp. I och för sig kostar en kopp kaffe bara en och femtio, men ändå.
Det är resan till Åbo som fått mej att fundera, resan vi gjorde tillsammans med Sandra och Jörgen, Herr Berts päron. Det var skönt att komma iväg och avkopplande. Nådendal, som vi besökte, är inte det sämsta. Medan det fanns de som for runt i vanliga bassänger låg jag i varmvattenbassängen med en temperatur som passar mej. I källarregionen stod ett biljardbord. Jag har inte spelat biljard tidigare men jag kom på att det är faktiskt ganska roligt trotts att det är svårt.
Kanske har ni hört eller läst att min mobiltelefon, en Ericsson P800, gått sönder? Det hände för någon månad sedan. En av de boende på mitt arbete drog ned den i golvet så att displayen förstördes. Från min chef hade jag hoppats att få beskedet att köpa en ny. Men så blev det inte. Det blev nästan långbänk. Jag skulle prata med min chefs chef!!? Hon i sin tur skulle prata med sin chef. Bla bla bla. När jag fick frågan varför jag tog med mej mobilen till jobbet blev jag svarslös för en sekund. Summan av kardemumman är att jag har en ny telefon som den boende har betalt. Företaget betalade momsen. Vidare har jag i min nya Ericsson P910 installlerat ett program som spärrar samtal från arbetet. Får jag inte bli nådd på mobilen när jag arbetar, ska arbetet inte kunna nå mej när jag inte arbetar!
Jag har besvär med axel, mer än beskrivligt. Måste gå till doktorn. Och på onsdag kommande vecka ska jag till örondoktorn igen. Åsså måste jag till tandläkardoktorn . Det är bara skräp med Jonsson.