Om att jag påbörjat ny bok

Inte skriva, läsa. Dan Browns, da Vinci Koden, tyckte jag var bra. Hans andra bok, egentligen föregångare, fick jag i bokpaket häromdagen och den har jag börjat läsa. Kan bara konstatera att böckerna är påfallande lika. Kanske är jag besviken men jag har bara läst absoluta början än.
Liv på Mars?
Dit har jag flyttat iallafall och blivit bonde. Expressen har ett köp- och säljspel, där även rån och inbrott ibland kan löna sig. Kanske är det roligt. Jag sitter rätt mycket och spelar, förbannar mej själv något eftersom spelet är ganska själs- och tankedödande.
Dagböcker, bloggar och/eller annat.
Somliga som skriver berättar om sig själva. Andra berättar mer om sin omgivning. Någon kombinerar på ett sätt jag tycker är givande.
Sonen pluggar på komvux.
Han har gjort det bra hittills. Han förkovrar sig, som så många andra. Inte jag. Sedan jag gick ut gymnasiet på 60-talet har jag inte pluggat nämnvärt. Jag avundas de som läst och som sedan kan göra bruk av sin kunskap. jag kan en massa jag åxå och jag gör bruk av den, men ändå.
Tobak som tobak?
Igår tog mitt snus slut. Jag iddes inte gå ut för att köpa. Rökte hustruns egenrullade cigaretter istället. Ävenså imorse. Kan inte säga det smakade gott och kanske är det därför jag sov dåligt, sämre än vanligt, och känner mej lite trött idag? Handlade snus iallafall så nu blir det inga fler ciggisar.
Slut för idag.
Nu ska jag borsta den tand jag har kvar sen kryper jag till kojs och läser Änglar och Demoner av Dan Brown.