Nu vet jag

vad jag vill ha Centrifugen till. Jag vill kunna skriva om att jag är less, förbannad, irriterad (eller ledsen) på vem det nu vara månde. Men det gör jag inte eftersom det med all säkerhet skulle missuppfattas. Te x tänker jag inte berätta om vad som irriterade mej igår.
Däremot kan jag berätta att
det var roligt att hälsa på Anneli och Sofia igår, julafton. Vi hade fyra paket med oss. I alla fanns kläder till Sofia. Sofia själv begrep inte men Anneli blev jätteglad. Sedan, när jag satt i soffan kom Sofia med sin lilla, lilla väska. I den hade hon en legobit modell stor och en legobit modell häst. Jag fick väskan och tog upp bitarna och gav till Sofia. Hon lade ned dessa och jag tog upp och gav till henne varvid hon lade ned bitarna igen. Vi upprepade detta några gånger, i ett slags samförstånd. Det var roligt.
Bilens termostat som
pajade härom veckan har jag äntligen bytt. Ringde först OK här hemma för att höra att de hade termostater till Skoda, inte då! VAG i Bro hade. For dit dagen därpå. ”Nä, de är slut”. STÖÖN. ”Hörrö Kalle, har vi inga” , frågade mannen bakom disken sin kompis. ”Lagt undan på hyllan”, sa kompisen. ”En extra God Jul till dej”, sa jag. Det var en vecka sedan, idag har jag bytt.
Vad mer har hänt?
En massa naturligtvis. Vi har tagit kort på katterna och på Mannfred med tomteluva och nu ska jag försöka göra ett kort av alltihop. Även om det är kul att jobba med foton så vill jag inte. Jag tror jag inte vill nånting nu och ett tag framöver. Men jag måste.