Nytt jobb?

Ska söka iallafall. Rapidbevakning och Securitas behöver folk. Visserligen trivs jag med arbetskamraterna, tiderna och de boende men har ännu, efter ett år, inte funnit mej tillrätta. Vete´ sjuttsingen vad det är. Kanske beror det på att jag inte kan få mental rast. Det går fint att sittta ned för att äta eller ta en kopp kaffe, men, jag vet aldrig för hur länge. Kanske efter tio minuter, eller fem, är det någon som behöver hjälp eller påkallar uppmärksamhet av annan orsak. Samtidigt kan det gå långa stunder utan att jag har något för händer. Det är ett speciellt arbete det här med boenden.
Allvarligt
har jag länge grubblat över mitt ointresse för att meddela mej genom och via internet. Jag är normalt ganska tyst i sällskap och yttrar mej inte alltför ofta. Jag vill ha en slags mental kontakt och se den jag kommunicerar med. Det har jag inte här framför skärmen.
Inte heller
berättar jag så mycket här hemma. Det handlar om småsaker men ändå. Det är som om jag inte tar till mej det som händer, det är liksom inte viktigt. Kanske lever jag, i tanken, för mycket i det förgågna istället för idag och det som är för stunden. Visst är det ett elände.
Likaså
är det lättare att tappa bort sej framför datorn med ett spel vilket gör att jag slipper vara aktiv i hjärnan. Och det är jag inte, aktiv i hjärnan alltså. (glömde t.ex. ta av mej glasögonen innan jag baddade ansiktet alldeles nyss).
Ändå
kan jag gno och slita här hemma. Men det är väl en annan sak?
Får se nu
vad det blir av dessa mina tankegångar, i skrift.