Virus

posted in: Blandat | 0

st.exe heter en fil som återkommer i min dator. Det tog Norton en vecka efter det att Panda reagerat på den som en trojan. Det är lögn att radera den permanent. Måste formatera om.
Nytt gräs?
I söndags sprättade jag ut gräsfrön på del av uteplatsen. Jag hade först luckrat upp befintlig gräsmatta, slagit sönder tovorna och slängt gräset med tillhörande rötter. Därefter blandat ut gamla jorden med ny. På fröna lade jag ytterligare jord, sedan vattnade jag. Allt efter skriva instruktioner. Idag torsdag. Inget har hänt annat än att en och annan maskros tycks finna miljön perfekt. Nåja, en vecka ska det ta för det nya gräset att komma upp. Jag hoppas att jag inte gjort något som jag inte skulle.
Gråsparvar och vitklöver.
Inte en gråsparv jag sett på vår gård i sommar. Jag läste en artikel i våras om gråsparv. Den handlade om att miljön förändras så att gråsparven börjar bli, om inte utrotad, så i alla fall ovanlig. Kan bara konstatera att det verkar vara sant. Dessutom, Gräsmattan mellan våra hus har förr om åren varit vit av vitklöver. I år finns inte en enda. Däremot är det några gula småblommor som gör sitt bästa för att ta klöverns plats. Ur led är tiden, tycks det.

Follow KA:

Latest posts from
Comments are closed.