Bestämt, klubbat, och klart?

Beskedet vi fick förra veckan gjorde mej tom. En fråga snurrade under resterande del av torsdagen och hela fredagen. Vad betyder beslutet egentligen? Att vi får bo kvar, ja. Att vi meddelar inkomstförändringar har vi redan kommit överens om. Men kan vi börja planera vårt boende? Kommer det att bli en årlig ”inventering” av lägenhetens värde, lån, övriga tillgångar och utgifter? Tror mej förstå att det inte blir så men vet inte. Jag har iallafall börjat fundera vad som ska göras, listan är lång.
Göteborgrsfolket.
Underbart roligt att ha haft Carinas syster och man med barn på besök. Nu har de packat in sej i bilen och åkt. Det besöket kommer jag att leva ganska länge på. Roligt att Eva, Carinas mamma, stannar ytterligare två veckor.
Jasmin.
Aldrig har jasminbuskarna utanför lägenheten blommat så länge som de gjort i år. Dåligt väder är trolig orsak. F ö är doften underbar.
15.30.
Pga dålig sömn de senaste nätterna är det snart dags att knoppa en timme. Efter att, denna gång, Görans och Ylvas madrass pyst ut luft har Carina och jag sovit på soffan eftersom vi lånade ut vår nylagade luftmadrass (som hållit luften efter lagningen).