Nu är jag

tillräckligt pigg för att skriva här igen. Förra veckan gav många timmar så i går när jag var ledig, gick jag omkring i någon slags dimma. Månadens timmar är åxå ganska många men inte lika många som Aprils.
Jag försöker att inte bli passiv, det svåraste är passivitet i tanken.
Jag har kommit på ett trivsamt sätt att skriva i Centrifugen. Jag har vetat om det länge och nyttjat sättet ett par gånger, dock inte för nämndas räkning. Sättet är att skriva i sängen. (Tips, jag köpte för länge sedan en MC16).
Tinnitus heter det väl. Ringet i öronen. Besvärar mej inte SÅ mycket men jag hör dem, de har blivit två, sinustonerna.
Gick ut, igår, med brukare L. Första gången den här månaden. Skäms, Jonsson. Jag vet… Tar ev. ut P idag.
I lördags var det Wärsta marknad. Förra året var det där jag hittade ett antal fina pipor för en spottstyver.
Ska ringa ett ganska viktigt samtal idag. Därför måste jag vara både inspirerad och alert. Det är jag inte än. Efter ett par koppar kaffe till och en dusch kanske.
Länge sedan jag var på jutsun. Törs inte än för ryggen. Kanske åker jag och tittar på graderingen idag, den som jag egentligen skulle vara med på.