Två veckor

posted in: Blandat | 0

har jag varit hemma. Så sjuk som jag var första veckan har jag inte varit någongång under mina snart 56 år. Ryggen har varit stel som en järnpinne och jag har haft ont. Feber och hosta därtill. Nu känner jag mej bättre men behöver mycket sömn. Oftast när jag är sjuk och kroppen inte vill, brukar jag gå ned mej mentalt. Det har inte skett den här gången utan jag har kunnat hålla humöret skapligt uppe.
Tre månader är det nu som jag arbetat på boende. Jag vet fortfarande inte om jag trivs. Det tar tid, det får ta den tid jag behöver.
Lekte med tanken på att gå i förtidspension men 1000:- i månaden klarar jag mej inte på, kommer nog få lov att jobba tills jag dör istället, suck.
Hemsidor, Centrifugen, gästböcker osv etc, till vad nytta, för mej? Naturligtvis blir de vad jag gör dem till. Dock har jag ingen lust att göra nå´t utav´et. Själslöst? Är det så jag känner, själslöst? Däremot har jag kommit med på en grafiklista, Skagra (Skandinavsk Grafik). Lektioner i Photoshop, både kul och bra. Hustrun tycker att jag ska lägga ut nåra övningsexempel men det är egentligen bara rutor i olika format och färger, så jag väntar ett tag med det.
”Orm” är ett tillmäle bl a turkfolk brukar ge personer de tycker illa om. Vi svenskar änvänder ibland ordet ”skitstövel”. Jag håller på att leta mitt eget ord kanske behöver jag inget, det räcker med att tycka.
Skulle kunna sova nu även fast jag sov till 10 nu på förmiddagen. Men dammtrasa och andra städattrialjer väntar, vi får matbesök i eftermiddag.

Follow KA:

Latest posts from
Comments are closed.