En dag kvar att jobba på Coop.

Först blev jag ledsen. Inte för att jag inte får ha jobbet kvar utan för att jag blev ratad. Nåja, det blev jag inte heller, det är bara så att de tider jag vill jobba passar inte. De har sökt folk som ska jobba måndag till fredag mellan 12.30 och 20.00. Och eftersom vikariatskontraktet går ut sisat augusti är min sista Coop-dag imorgon. Det tog en timme ungefär så var Coop historia, borta.
Min caoch, som det heter nu för tiden, sa att inget är definitivt så det kanske blir ändrade beslut redan imorgon eller kanske ringer de nästa vecka. Men, Coop är historia nu.
Så har det varit genom åren.
Efter skolan och examen har jag inte haft kontakt med klass- eller skolkompisar. Ingen kontakt med jobbarkompisar på posten där jag jobbade i fem år. Likaså Securitas och Rädda Barnen. Det är historia.
Nu är jag pank och fågelfri,
pank iallafall och fågelfri ett par dagar. Jag behöver inte bestämma BUMS vad jag ska hitta på att göra även om det brådskar.