I veckan sov jag dåligt.

Inga problem att somna, det går på ett par minuter men inom en timme tittar jag på nattklockan och konstaterar att jag inte sovit särskilt länge. Sedan ligger jag och väntar på att somna. Jag slumrar och när klockan går igång på morgonen har det hänt att kudden ligger på golvet, att jag vridit täcken 90 grader och att jag spillt ut teet som stått på nattisbordet. På dagarna har jag varit trött intill medvetslöshet.
Inatt sov jag iallafall bra och likaså natten till igår.
Min tjänstgöring på Coop
slutar nu i augusti. Coop internsöker vikarierande terminalarbetare som ska arbeta fram till jul. Arbetstiderna, måndag-fredag 12.30 – 20.00 passar inte mej. Jag lämnade in ansökan i fredags men bad att få de tider jag har nu, måndag – tisdag 07.00 – 18.10 med möjlighet att jobba onsdagar ibland. Går inte det lämnar jag Coop om jag inte får tjänsten som kvalitetskontrollant som jag åxå sökt men därvid lag har jag inga som helst förhoppningar.
Uppgradering.
I fredags lämnade jag in min P800 för uppgradering, kanske jag får tillbaks den i slutet av kommande vecka men troligast tar det 14 dagar innan jag har den igen. Kontant kortet kommer att stängas av i veckan för att göras om till ett abbonnemang.
Borde gå ut
med en av kompisarna (brukarna) idag. Men jag hoppar över det och ägnar dagen åt annan vård istället, vård om hemmet, min egen själavård och en aning dator vård.