Det jag skrev igår

posted in: Blandat | 0

skickade jag inte upp förrän alldeles nyss. Jag tänkte skriva lite mer än det kortfattade jag skrev men det blev inte så. Försöka förklara lite, åtminstone för mej själv hur jag tänker men Centrifugen stod still och hjärncellen stod bara på stand by.
Imorse
kom jag på vari delar av min olust låg/ligger. Jag har över tusen bilder liggande på datorn, osorterade. Det är precis som fotografierna som ligger i lådan sedan flera år. Tanken finns att sortera dem när tiden gives men det blir liksom bara inte av. Idag har jag sorterat. Jag har kommit igenom ungefär hälften. Norton skriker: ”defragmentera!” Hustrun tycker att jag ska göra iordning dem så vi kan visa dem i gökalbumet. Det kommer men det dröjer lite till. Ett par har ni i alla fall. Lustig känsla att komma på vad olusten berott på.
När jag var yngre sysslade jag lite med svart-vit fotografering och framkallade en del själv. Det var kul. Detta med digitalfoto kan åxå bli kul, kanske rent av ett intresse. Ett problem är att jag kan inte photoshop men jag ska lägga mej snart och bläddra i en fototidning.

Follow KA:

Latest posts from
Comments are closed.