Någongång, när? Nu?

Okey då. då sätter jag mej och skriver lite, för nöjes skull, och egentligen, vad ska jag ha en dagbok för om jag inte skriver i den?
Jag har varit trött.
I början på maj kändes det bra. Vi började få styrfart. Carina hade jobb på gång och jag likaså. Vardagens rutiner började ta över våra tankar även om ovissheten var, och fortfarande är, fruktansvärd.
Den 10 juni,
dagen efter Sofias dop, började min anställning på Coops lager. Min arbetsuppgift består i att plocka varor efter plocklistor, lägga på pall och lämna pallen för lastning på bil. Uppgiften är inte svår, inte på något vis men i början var det snurrigt. Normalt får en ny medarbetare en inkorningsperiod på en till två veckor då han/hon går med en handledare. Två och en halv dag fick jag, tur var att jag var relativt van att köra truck. Det tog ungefär två veckor innan jag slutade bekymra mej över hur det skulle gå. Det var mycket jag var osäker på.
Lagerbyggnadens totala yta motsvarar ungefär 20 fotbollsplaner. Tre avdelningar finns det. Om OK/Q8 är en egen avdelning så är det fyra. Jag tillhör avdelningen CD. CD expedierar sådana varor som folk inte köper dagligdags, till exempel rengöringsmedel, engångsbestick, tvål och schampo, kryddor och
”night special beauty cream”. För att inte tala om alla hårfärger.
Ordrarna är tidade i minuter. I lungt tempo, med toabesök och rökpaus, ska jag göra 60 orderminuter på en timme. Idag var första dagen jag lyckades. 627 orderminuter lyckades jag med.
På Coop arbetar jag 50% av en heltid. Måndag, tisdag 07.00 till 18.10. Sedan har jag resen av veckan över till ledsageriet.
Nu gör jag uppehåll tills imorgon kväll.
Då ska jag berätta lite om just ledsageriet.