Jag har en längre tid

varit, och är fortfarande, trött, och less på internet. Kanske har ni märkt det? Hösten tog hårdare än jag överhuvudtaget kunde fantisera om. Resan till Göteborg, Halland och stoppet i Norrköping under jul- & nyårshelgen gjorde gott. Mer ledigt, tack!
Sov oroligt inatt, vaknade fyra gånger mellan 01.30 och 07.00.
Ingen produktion för min del på JOWES idag. Röj och städ efter veckan. Plast, kartonger och annat skräp har inte tagits hand om direkt efter avslutat jobb eftersom jobben avlöst varandra. (Ibland har vi bara några timmar för att slutföra ett jobb).
Med behövlig hjälp från Eja som lotsade mej genom en massa dos-kommandon, partiturer och andra kommandon lyckades jag installera Win 98 på en NTFS-passionerad dator. Tack, Eja!
(Klagomål på stav- & ordfel mottages ej.)
Ska ta bild på snusdosa och kuvert. Nästa vecka får ni svaret.
Vill inte skriva mer nu.
Kanske läses vi imorgon, vi får se.