Ni vet alla nu,

förmodar jag, att r2 klippte mej. Normalt går jag till frisören 3 gånger på två år. Senast var det således strax före jul så ni kan tänka er min ”frisyr”. Min tanke är nu den att jag ska köpa en dylig tingest varmed man kan snagga sig själv. Hustrun tycker att det är för dyrt men jag har förklarat för henne att en klippning kostar, och kör jag maskinen tre lördagar i rad så har vi på mindre än en månad sparat in vad en trimmer kostar.
Civilkurage, vad är civilkurage? Jag tycker att det är civilkurage det som Eja beskriver i sin dagbok både vad gäller chefer och grannar.
I Fredags, på Zoo, när vi hämtade fåglarna började mitt huvud kännas som bryle´pudding med svindelkänsla. Det blev värre och smittade åxå av sig till Carina. Gårdagen förflöt i dimmornas tecken och dis. Carina låg till sängs och flämtade med feber. Jag höll mej åtminstone på benen. Idag skulle vi fira min moster som fyller åttio år. Tyvärr kommer vi inte att kunna åka. Jag har tryck från nacken/halsen upp över öronen men är feberfri, tror jag. Carina känner sig något bättre och kan sitta vid datorn åtmnstone.
Resan söderöver var alltså varm. Vi kom iväg strax efter 10 på förmiddagen. Landade hos Tiina i Norrköping en eller ett par timmar (tack för kaffe och smörgås, Tiina) och fortsatte sedan basturesan.
E4an söderut med Vättern till höger. För två år sedan var vi på vad man kan kalla för bilsemester. Vi for runt på småvägar och tittade. Stannade där det såg trevligt ut och hyrde rum, där det fanns ledigt, för natten. Något som kallades Östgötaporten hade just börjat byggas. Nu är den färdigbyggd men vi svischade bara förbi. Vi svängde varken av för att åka turistvägen längs Vättern eller för att åka genom Gränna. Passerade Jönköping och Värnamo. Passerade en skylt som visade 45 kilometer kvar tills det var dags att svänga av. Messade Eja som fick lite brådis att slänga sej i bilen för att möta upp och lotsa sista biten till Den Blå Bänken.