För åtta år sedan

sken solen än varmare än idag, än blåare var himlen. Det var då jag stod och väntade på min blivande hustru framme vid altaret i Västra Ryds kyrka. Åtta år är en lång tid men ändå så kort. Mycket har vi gjort, sida vid sida, och jag hoppas det blir mer. Trösklar höga som berg, dalar djupa som glaciärer har vi tagit oss över. Jobbat och kämpat har vi gjort för att komma dit där vi är idag. Jobba och kämpa får vi även göra en tid framöver med har det gått hittills så går det även framledes. Älskar dej mitt hjärta!
För att riktigt fira vår bröllopsdag for vi till Jowes och jobbade. Fyra-fem timmar blev det och det var tillräckligt mycket för att slå sönder dagen. På hemvägen köpte vi iallafall ingredienser som behövdes för att grilla. Mätta och belåtna skålade vi i Tropicana juice.

I veckan som gick fick jag ett samtal som gladde mej mycket, tack Eja!