Jowes rullar på.

posted in: Blandat | 1

Igår avslutade vi ett av de två månatliga plastjobben. Idag sätter vi tänderna i en kuvertering och ett ”klippa-klistra” jobb. Det är vanliga A4 plastmappar som ska fästas med dubbelhäftande tejp på 70 x 100 affischer.
Sköldis bor fortfarande kvar i badkaret. Har tagit hem en SJ-pall som vi ska skruva fast hjul på och sedan ska vi bygga upp en land- och vattendel på den. Baljan vi köpte i helgen till vattendelen är nog för liten. Den såg stor ut i affären men när sköldis simmar i den ser det litet ut.
Trodde igår att en katt smitit in på Jowes. Det var bara Manfred, visade det sig, som fått för sig att det kan vara ganska kul med nya ljud. Han satt på fönstergallret på nedrebotten och jamade. Måntro har han en personlighetsstörning?

Follow KA:

Latest posts from

  1. Gökboken - det näbben är full av finns på nätet ;)

    F.R.I.H – hedersmedlem?!

    Wow, äntligen en broder i min anda och med samma inställning. Herr Bert har visst startat en förening som jag är hedersmedlem i. Jag tänker absolut INTE tala om vad bokstäverna står men jag tänkte ha en gissningslek så ni får gärna skriva i kommentarer…

Comments are closed.