Det har varit

lite körigt på Jowes och det tar på mentala krafterna. Har varit så pass trött att jag inte ens nämnt att akvariet, där sköldpaddorna bor, läckte vatten i förrgår så det stod härliga till. Just när vi skulle ge oss ivag till jobbet dessutom.
Idag avslutar vi de jobb som vi sysslat med under veckan. Det känns skönt även om dagen inte blir lugn direkt.
Det finns trådar jag måste ta tag i. Dels skriva här i Centrifugen dels i Succe. Jag ska också fortsätta med UKNM. Det är stiltje där. Undrar hur intresserade medlemmarna egentligen är. De tror kanske att Uknm är en universallösning? Eller också är det som medlemmen Kalle säger. Han menar att eftersom där finns ett låst forum så blir man nyfiken och vill se vad som finns bakom. Storrensning på medlemmar, ikväll, förestår.
Och idag är det den sista i månaden, igen, med arkiv och allt jag vet inte vad, stöön.