Jag har funderat på

varför jag skriver så lite i centrifugen nu för tiden. Är det värmen som gör´et eller går det för mycket tid åt till alla de hemsidor jag tittar runt på. Age of Empires bär, i sanningens namn, lite skuld åxå. Har installerat det igen åck börjat begripa hur man ska göra men i alla fall. Alltnog, jag skriver en mening åck tar bort den. Letar i huvu´t efter nå´t att skriva men hittar inget. Har liksom inge´ riktigt flyt.
Som motvikt till A Tigers alla taskiga citat åck klyschor om män har jag hittat följande:
Igår meddelade amerikanska forskare att man funnit kvinnliga hormoner i öl. Forskarna har låtit 100 män dricka 6 liter öl var. Resultatet är helt entydigt. Samtliga män (100%) gick upp i vikt, pratade oavbrutet och kunde inte köra bil.
En människa som, om än skämtsamt, slår urskiljningslöst omkring sej kan jag inte riktigt ta på allvar, istället håller jag henne (ordet ”människa” är femininum i svenska grammatiken) på armlängs avstånd.
Vem tycker att det är kul att höra Norgehistorier varje dag? Eller om jag ideligen skulle förlöjliga homosexuella genom att dra en massa vitsar om dem, va´ f-n vore det för stil?