Katastrofernas dag!

Harmageddon är här parallellt med Ragnarök! Fenrisulven har slitit sej! Vikken Dag!!
Nu har jag fått de´ sagt så nu borde det kännas bättre? Vet inte. Ingen åtkomst till internet på jobbet, således heller ingen e-post varken ut eller in. Skulle printa ut inscannad bild. Scannern säger: ” har semester” Skrivarn säger: ”vill inte” . Kund säger:” Skicka 810 st av artikel XX” Annan kund säger: ”Hur är det nu med lagerstatusen, den jag skulle fått igår! Och priset på höstens kampanj, var är det?” Tredje kund säger: ”Gick utskicket som det skulle ?” Jaha, svarar jag scannern åck drar ned till Mårten tryckare. Han har som ett rymdlaboratorium med data grejer å´så´nt. Han grejar ned bilden på CD, en tiff-fil och en BMP-fil. Bilden är för stor. Visar scannern vår motivationsfaktor nummer ett (ett basebollträ) och hotar dessutom med ombyggnad till kaffekokare. Den ger med sej och så småningom ger skrivaren också med sej, åtminstone när jag hotat med att ställa ut den i regnet. Summan av dagen är: Tio wireO-bundna häften.
Ett hundra skulle levererats igår! Vikken dag!
Nu är vi fyra stycken på UKNM, kul va´? Håller på att skaffa egen hemsida med UKNM-domän och kanske lämna MSN.
Nu varken vill eller orkar jag nå´ mer.
Go´natt alla!