Svenska nationaldagen

Idag har vi jobbat undan alla jobb. Ett fick vi in förra veckan, affischer för SL, åck det ligger nu klart på pallar för leverans imorgon. Ett annat fick vi åxå in igår eller var det förra veckan? Har inte kunnat göra det färdigt förrän idag eftersom vi inte fick adresserna för´ns till lunch. Vi har nå´ra jobb på ingående men vi vet nu, som så ofta annars, ingenting om inleverans, inte förrn´s bilen står utanför. Inga jobb imorgon! Både på ont åck gott! Inga jobb ut, heller inga fakturor ut. Inte bra! Däremot kan vi fortsätta ställa iordning lagret så det blir som jag vill ha det. Det har börjat ta form men det är en bra bit kvar. En av truckarna läcker åck det måste jag göra något åt. Frågan är bara vad åck hur. Jag är inge´ bra på varesej datamaskiner eller truckar. Får väl ta gud i håg och skiftnyckel i hand och skruva. Svårare borde det inte vara, fast det är klart, det finns en massa olja i slangarna, suck….
Fick en länk till en text om Normaliseringsprocessen. En mycket bra och talande text. Om det är någon som vill läsa den, titta in på ”tmp-home.bip.net/deisy/index.htm” och välj Allvarliga sidan. Efter som jag inte kan fixa klickbara länkar som öppnar i eget fönster så var jag tvungen att ange adressen som jag gjort. Kopiera å´klistra in å´sätt ”http://” för tmp-home…. men ta inte med några hartassar (”).
Oj,oj,oj nu har det gått ett par timmar, jag har tappat bort mej bland en massa hemsidor och annat så jag glömde faktiskt bort att jag höll på att skriva här. Å´nu blir´e inge´mer för ikväll ba´fö´de´.