Ganska tidig förmiddag

Jag blir så frustrerad på mej själv så jag smäller av. Det är det här att jag ska tänka så inni vassen. Tänker göra ett inlägg , eller ett par, på Kvinnofrids anslagstavla men det tar bara stopp, för jag vet varken hur jag tänker eller hur jag ska skriva. Jan Guillou säger att skrivande inte är inspiration utan bara ett nötande. Han har rätt. Jag måste sitta i lugn åck ro åck skriva ned vad jag tänker åck förstå att tankarna inte sätter sig själv på papper, eller skärm.
Eftermiddag
Vi fick oväntat besök så jag har inte kunnat göra speciellt mycke´ av det jag tänkt.
Jag/vi har haft nå´ra golvlister liggande som jag inte monterat. Jag visste inte hur det skulle gå till, för först måste jag sätta en list ut från väggen för elementrörens skull. Kruxet har varit att det skulle se konstigt ut med golvlisten eftersom det är en utbuktning på baksidan av den, som ska fästas i den första listen. Men naturligtvis, jag har vänt golvlisten fel, upp åck ner, så nu när jag lägger den rätt går det bra. Över en månad har det tagit mej att komma på det!
Vi är nu tre personer på hemliga UKNM-listan. Den senaste åck tredje mannen anslöt sej idag. Vi får se vad det blir den listan. Jag känner mej, om inte osäker, så ovan. Jag hoppas, åck utgår från, att alla vi män som är anslutna till gruppen gör vårt bästa av att vända ut åck in på oss själva och varandra. Skrev jag, förresten, att jag gjort reklam för gruppen dels på FågelFenix´ anslagstavla åck dels Kvinnoforums d:o. Är det någon som har ideer om var mer det är lönt att berätta att gruppen finns, skvallra för mej eller berätta själva!
Nu är klockan senare och jag har varit runt lite på div. hemsidor efter att ha fått igång internetuppkopplingen igen. Den har varit nere hela eftermiddagen.
Go´kväll för nu!